sam_0293

Sommaravslutning på Heio

I kveld hadde vi ei lita sommaravslutning på Heio, og mange små og store stilte opp.

Denne vårsesongen har vi i fotballgruppa hatt 6 lag i aksjon på fotballbanane rundt om i kommunen, og i Hardanger. Totalt sett har vi hatt vel 50 unge jenter og gutar i aksjon på laga våre. Dei har vore ivrige på både trening og i kamp denne våren, så dei fortente ein liten fest no før vi tek sommarferie. Det var kjekt å sjå at så mange, både små og store, hadde mulighet til å komma.

Medan vi var på Heio fekk vi mulighet til å ta nokre lagbilete med dei nye draktene våre. Vi vil retta ei stor takk til dei som har sponsa oss med 3 nye draktsett i vår: SPAR Uskedalen, Schat-Harding Seimsfoss, LAN Bygg Uskedalen og Sport1 Husnes. Det er veldig gledeleg for oss som styrer med dette når det er så mange positive medspelarar rundt oss. Under ser de bilete av dei laga som har fått nye drakter: (NB! I morgon sender vi ut lagbilete av dei andre laga våre og!)

Nettside fra Fjellvann