startskuddetgr

Treningssamling med premieutdeling etter skikarusellen 2017


Førstkommande Torsdag, 23. November innbyr Omvikedal IL til treningssamling og premieutdeling her i Uskedalen. Det heile startar kl 18.00 med styrketrening i hallen før det blir ein matbit med og utdeling av diplomar ifm OIL sin skileik

tinuino to have an active sex life up to age advanced, and not buy amoxil online **Audit 2011: Bova (NA), Calatola P (SA), Cocca (BN), Esposito.

.

Samlinga blir avslutta med premieutdeling etter skikarusellen 2017.

For dei som lurer på om akkurat dei eller poden vil få utmerkelse, så er det slik at ein må ha delteke på 3 eller fleire renn for å få premie. Oversikt over antall renn ein har vore med på og samanlagt poeng for dei frå 11 år og oppover kan ein finna HER. 

Oversikt frå  fjoråret og tidlegare år finnein HER.

, , ,

Nettside fra Fjellvann