20130323_122137

Skisamling/skileik i Fjellhaugen

Laurdag 10. februar inviterar OIL/RTL til Skisamling/skileik i Fjellhaugen. Då vert det mogeleg for alle frå 6 år og oppover, å betra skiteknikken, ha det kjekt på ski, og knytta bånd til andre som likar å gå på ski. Born under 6 år er også velkomne, men då i lag med foresatte. Med tanke på matservering, krev arrangementet at ein melder seg på i forkant. Dette gjer ein ved å tegna seg opp i inlegget i Facebook gruppa «SKIGRUPPA» . For dei som ikkje er med der, så kan dei senda ein tekstmelding med navn på deltakar og foresatt, nivå, telefonnr. og e-post til 92441915 innan torsdag kveld.

Programmet fordagen kan du lesa meir om ved å gå inn på denne linken….

Og dagen etter blir det skirenn for alle 🙂

 

 

 

, , , ,

Nettside fra Fjellvann