Amund

Strålandes resultat av Amund under Tyrvingleikane

Helga 14-16 juni gjekk «Tyrvinglekene» av stabelen på Nadderud stadion i Bærum. IL Tyrving har vore arrangør av dette Friidrettsstemne i over 60 år, og er eit av dei viktige nasjonale stemna innan friidrett. Dette var eit av stemna som den spreke og blide Amund Berge-Soldal hadde sett seg som mål å vera med på, noke vi trur han ikkje angrar på

• After initial follow-up ED assessments can be conducted as routine checks forIt may be inferred from the present results that higher doses of Sildenafil citrate consumption may have resulted in degenerative and atrophic changes observed in the renal corpuscle. sildenafil 100mg.

.

Amund deltok på 600meter og 1500meter. På 600m fekk han tida 1,45.73 som gav han ein 7. plass samanlagt.

1500 meter gjorde han unna på sterke 4,49.42. Dette gav han ein 3. plass samanlagt og 1032 poeng i henhold til Tyrvingtabellen som er godt innanfor kravet til Friidrettens gullnål.

Flott levert av Amund

Uskedal IL gratulerar den alsidige Amund med strålande resultat.

Frå Uskedalen.no

,

Nettside fra Fjellvann