sam_0293

Sommaravslutning på Heio

I kveld hadde vi ei lita sommaravslutning på Heio, og mange små og store stilte opp.

Denne vårsesongen har vi i fotballgruppa hatt 6 lag i aksjon på fotballbanane rundt om i kommunen, og i Hardanger. Totalt sett har vi hatt vel 50 unge jenter og gutar i aksjon på laga våre. Dei har vore ivrige på både trening og i kamp denne våren, så dei fortente ein liten fest no før vi tek sommarferie. Det var kjekt å sjå at så mange, både små og store, hadde mulighet til å komma.

Medan vi var på Heio fekk vi mulighet til å ta nokre lagbilete med dei nye draktene våre. Vi vil retta ei stor takk til dei som har sponsa oss med 3 nye draktsett i vår: SPAR Uskedalen, Schat-Harding Seimsfoss, LAN Bygg Uskedalen og Sport1 Husnes. Det er veldig gledeleg for oss som styrer med dette når det er så mange positive medspelarar rundt oss

affordable more: do not change the pathophysiology of erectile allowing you to have erections natural and spontaneous. change your life you puÃ2 to believe.

. Under ser de bilete av dei laga som har fått nye drakter: (NB! I morgon sender vi ut lagbilete av dei andre laga våre og!)

Nettside fra Fjellvann