20140921_102518-kopi

Treningssamling og premieutdeling etter skikarusellen 2018


Førstkommande Søndag, 11. November innviterar Uskedal IL til treningssamling og premieutdeling her i Uskedalen. Det heile startar kl 10.30 med rulleskiøkt før ein får i seg ein matbit

Table 3. Compensation metabolic type of treatment for type 2 diabetes. The first hits are on the average piÃ1 frequent in the NOVA IVF d. Service of Diabetes, at a stoneâdrive¡ operational medical – physiological and economic, related to the population assistibile of the.

. Deretter blir det ei ny økt inne/ute, før samlinga blir avslutta med premieutdeling etter skikarusellen 2018.

For dei som lurer på om akkurat dei eller poden vil få utmerkelse, så er det slik at ein må ha delteke på 3 eller fleire renn for å få premie. Oversikt over antall renn ein har vore med på og samanlagt poeng for dei frå 11 år og oppover kan ein finna HER. 

Oversikt frå  fjoråret og tidlegare år finn ein HER.

 

Nettside fra Fjellvann